Borlapunk

Kedves Vendégünk,

Borlapunkon a legjobb magyar borvidékek borait kínáljuk Önnek, köztük a dél-dunántúli Villány, a balatonboglári, a szikrázóan friss és gyümölcsös borokat kínáló Badacsony, az észak-magyarországi Eger, valamint a világhírű Tokaj borait.

A Villányi borvidék boraival a testesség, a gazdagság és a komplexitás találkozik. Az itt termett Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah és Kékfrankos borok közül ajánljuk a telt, fűszeres ízvilágú, hosszú érlelésre szánt borokat.

A Balatonboglári borvidék az egyik legnagyobb és legjelentősebb bortermelő vidék a Balaton környékén. Itt az olaszrizling, a chardonnay, a szürkebarát, a kéknyelű és a cabernet franc borok kiváló minőségben készülnek. Az itteni borokat élvezetes citrusos és gyümölcsös jegyek, kellemes savak és karakteres ízek jellemzik.

Rostélyos Étterem

Az egri borvidék az ország második legnagyobb szőlőterülete, ahol a bikavér, a kékfrankos és a pinot noir borok készülnek. Ezek az elegáns, karakteres borok a magyar borkultúra igazi kincsei. A frissesség és az intenzív gyümölcsös aromák mellett a szép savak jellemzik ezeket a borokat. A Tokaj-hegyaljai borvidék a világörökség részét képezi, és talán az egyik legismertebb magyar borvidék. A terroir, az éghajlat és a különleges aszúsodási technológiák miatt a Tokaji aszú borok különleges élményt nyújtanak a borkedvelők számára. Az itt készülő furmint és hárslevelű borok pedig a száraz borok kedvelőit varázsolják el, gazdag ízvilágukkal és kiegyensúlyozott savszerkezetükkel. Reméljük, hogy boraink széles választékából megtalálja az önnek leginkább tetszőt és kiváló minőségű borainkkal kellemes perceket szerez Önnek! Üdvözlettel,

Rostélyos Étterem